Nyt og unikt: Hvad vil du med dit arbejdsliv?

Jeg har de sidste to år anvendt floating som et redskab i mit personlige liv. Til at pleje min mentale sundhed og til at holde fokus på alle de vidunderlige ting, jeg gerne vil i mit arbejdsliv.

Floating er at flyde i saltvand i lukkede tanke i 60 minutter. Jeg tilbyder dig, der er nysgerrig, at afprøve floating. Du kan gøre det som en enkeltstående oplevelse eller som en del af et forløb med kombination af al det bedste fra coaching med al det bedste fra floating.

At arbejde er også at leve. Mange af os kører sur i vores arbejdsliv, vi er lidt mellem-tilfredse, vi ved ikke rigtig, hvad vi skal gøre, og vi synes måske det er svært at nå vores drømme. Hvad vil du egentlig? Det spørgsmål skylder vi os selv at stoppe op og reflektere over fra tid til anden.

Måske et forløb med coaching og floating er noget for dig at prøve? Det er redskaber, der virker for mig, og effekten af floating er videnskabeligt veldokumenteret.

Læs meget mere her

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel