Invitation: Lad os lære af udlandet

Inspiration ledere

Gratis InspirationsHub for ledere der vil kommunikere bedre. Vi kan lære så meget af den globale verden omkring os, når vi taler om lederkommunikation anno 2020’erne. Jeg har været kommunikationschef i to årtier. Danmark er altså ikke i det internationale førerfelt på dette område.  Sådan er det.

Derfor åbner jeg en gratis InspirationsHub på Facebook,. Her vil jeg dele:

  • Håndgribelige fortællinger fra min karriere som leder.
  • Jordnære eksempler og gode råd.
  • Nyeste internationale viden.
  • Inspiration til hvordan du navigerer digitalt.

I Hub’en ligger allerede:

“Mennesker der tænker” lider under online liv og distancearbejde. Amerikanske eksperter fortæller, hvordan “mennesker der tænker meget” lider særligt under al dette online-liv, skærm-møder, arbejde på distancen og færre personlige træf. Jeg står gerne ved, at jeg selv er et af disse tænkende mennesker og i farezonen for at være en af dem, der lider. Så jeg trækker mine 6 personlige anbefalinger ud til dig.

Skær 25% af budget til kommunikation og marketing. Jeg vil jeg i den første af en serie af små videofortællinger levere et nok uventet budskab til dig – fra en der har været kommunikationschef i 2 årtier: Skær 25% af budgettet til kommunikation og marketing på din arbejdsplads. Det budskab prøver jeg at forklare med et helt håndgribeligt eksempel fra min egen karriere som leder.

Og hvorfor gør jeg egentlig disse ting?

Prøv at hør.

Alle vilkår for processer, relationer og kommunikation mellem mennesker bliver ændret radikalt i disse år i et rasende tempo.

Det er altså en ganske gevaldig udfordring overalt på og omkring vores arbejdspladser – og ikke mindst: For dig som leder.

Og som PS: Det er faktisk heller ikke helt let for mig personligt. Tro endelig ikke at en garvet mand i kommunikationsbranchen bare lige uden videre har alle svarene. Det kommer jeg nok også til at dele en lille fortælling om.

Gruppen er åben for alle – ses vi i InspirationsHub?   

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel