Følg med i jagten på det gode arbejdsliv

Kan vi skabe et sundere arbejdsliv og mere visionært lederskab i Danmark ved at tage det bedste fra Vesten og det bedste fra Østen?

Jeg drager i 2023 på to særligt tilrettelagte arbejdsrejser til Indien og USA. Til Dharamsala ved foden af Himalaya og til Florida, USA. Jeg er på vej med en offentlig dagbog, hvor jeg vil dele oplevelser og inspiration før, under og efter rejserne – og fra mine løbende aktiviteter i Lederkommunikation.nu.

Baggrunden er, at vi danskere er blandt de gladeste mennesker i verden. Alligevel konkluderer Gallup efter 30 års forskning og studier og med to nobelpris modtagere i deres team: ”Sadly, experiences at work in Denmark are among the worst in the world.”

Jeg udgav i oktober en podcast om ”Work Life and Leadership in Denmark” med fire intense samtaler med managing partner of Gallup in Europe, Middle East and Africa.

Tænk hvis vi kan skabe et sundere arbejdsliv og mere visionært lederskab i Danmark ved at tage det bedste fra Vesten og det bedste fra Østen.

Det vil jeg undersøge på mine rejser, og jeg håber, at du vil følge med inde i min gratis gruppe på Facebook, kaldet “InspirationsHub”.

Her vil jeg vil forsøge at inspirere, formidle viden og bl.a. skrive dagbog. 100% uafhængig af alle interesser.

Gå direkte til inspirationshubben

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel