Tjekker ind på Electronics Way – og trækker stikket i 10 dage

JAGTEN PÅ DET GODE ARBEJDSLIV. Dagbog fra mine rejser mellem Vest og Øst, 1. december 2022: Jeg har lovet at besøge Walt igen i hans butik. Jeg har forstået på hotellets chauffør, at her handler alting om penge. Og jeg er nu formelt registreret som deltager i Date With Destiny i Regency Ballroom på Hotel Mariott i West Palm Beach her til aften. Nu trækker jeg stikket fuldt i 10 dage. Al min tid og energi dedikerer jeg til eventen, der sjovt nok finder sted på – Electronics Way.

Da jeg ankom til Florida fik jeg en overraskelse. De amerikanske strømstik matcher ikke vores danske stik. Min computer kan ikke lades op, og det dur jo bare ikke. 

Tony Robbins er ikke særligt kendt i Danmark, og mange, der er stødt på ham, tager instinktivt bare afstand. Så at strømstikkene ikke passer, og at der er brug for en adapter fra amerikansk til dansk, det virker jo næsten som en selvfølgelighed.

I receptionen beklager de meget. Først sender de mig over på en tankstation, og så kører hotellets chauffør mig til Wallmart, shopping i Bilka x 2. ”Du skal da ikke gå” – vi kører dig, siger den søde receptionist insisterende. Altså tankstationen ligger lige på den anden side af vejen, 250 meter væk.

Min chauffør sætter høj musik på. Han er ikke særligt snakkesalig der i hans arbejdslokale – hotellets sorte van. Der er ingen tvivl om, at jeg befinder mig i den rige ende af det amerikanske samfund. Jeg taler lidt med ham om, hvordan jeg bedst transporterer mig rundt i byen. 

Han er ikke en mand af mange ord. Han kigger bare på mig, som om jeg ingenting forstår. Ikke noget med at tale lidt om byens offentlige transport. Jeg forstår pointen. Jeg har googlet, at busrute 41 kører lige forbi hotellet, men jeg har ikke set hverken et stoppested eller en bus. I Amerika, svarer den ældre mørke chauffør stilfærdigt. Handler alting om penge. Hvis du har penge, kan du alt.

Jeg insisterer på at gå gennem knap så attraktive kvarterer i udkanten af byen med et mix af klassiske parcelhuse, stribevise af bilværksteder, lidt øde stræder, kontorlokaler og små butikker i ny og næ.

Walt skrev om Danmark i en skoleopgave en gang. Nu er han gået på pension og er stoppet livet som farmer. Lige der i det kvarter har han sammen med Eddie åbnet en helsebutik, der bl.a. sælger fuldt legale cannabis produkter. Lige overfor ligger den lokale Gun School. I en asiatisk inspireret cafe byder de mig på the.   

Jeg har truffet en beslutning. Jeg går fuldt ind i Date With Destiny. Jeg vil ingenting formidle undervejs. Hverken om min personlige læring, mine faglige opdagelser eller min professionelle afklaring omkring mine aktiviteter i Lederkommunikation.nu.

Måske kommer der lidt oplevelser og indtryk undervejs – men det vil kun ske i min gratis gruppe på Facebook, hvor du bare kan tilmelde dig.

10 dages radiotavshed. Måske skriver jeg igen fra flyet hjem. Måske skal jeg nogle ting i København først.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel