3 personlige spørgsmål til dig fra 30 års forskning

Mennesker, der er engageret på jobbet, har det sjovere, er mindre stressede, er mere villige til at give en ekstra hånd med og støtter forandringer på arbejdspladsen meget mere end andre. Men kun hver femte medarbejder i Danmark er engageret i sit arbejde. I Chapter 4 af min podcast om ”Worklife and Leadership i Denmark”, er der virkelig stof til eftertanke, visioner – og handling.  

Følg min dagbog her: Jagten på det gode arbejdsliv. Fra Florida til Himalaya. Lad os tage det bedste fra Vesten og det bedste fra Østen.

Gallups europæiske topleder siger: Danmark og flere andre europæiske lande nationer står overfor meget store forandringer i disse årtier. Vi har virkelig brug for, at flere mennesker engagerer sig i deres arbejde.

Pa Sinyan stiller 3 personlige spørgsmål til dig:

  1. Ved du, hvad der kræves af dig på arbejde hver dag?
  2. Føler du, der er nogle, som tager sig af dig på jobbet?
  3. Får du mulighed for at bruge dine talenter og din styrke?

Har du svært ved at svare på spørgsmålene, er det rigtig ærgerligt. For som Pa Sinyan siger: Du lever ikke dit fulde potentiale ud i dit liv, og vores samfund bliver fattigere. Chapter 4 er altså lidt usædvanligt.

Baseret på 30 års forskning og studier, med to Nobelpris vindere i deres forskningsteam, så er Pa Sinyan ret personlig, inspirerer og tænder drømme. Snyd nu ikke dig selv for at lytte til blot 4 x 20 minutters samtaler.

Vi bliver omgivet med så meget forurening med information. Vi kommer alt for let til at overse det væsentlige.

Lyt til podcasten her

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel