Pas nu på de distancer – så grib da den telefon 😉

Vi skriver mere og mere til hinanden. Også flere hurtige og korte beskeder. Faktisk taler vi mindre og mindre i telefon sammen. Online møder og webinarer blomstrer, men har de digitale træf – hånden på hjertet – ikke også sine begrænsninger?

Hvad med at gribe telefonen og tale lidt mere sammen? Hvad med at mødes personligt lidt oftere, når noget er vigtigt?

Forskning viser, at vores stadig flere digitale møder kommer med en pris. For eksempel bliver op til halvdelen af mails og SMS’er misforstået.

Det kan du læse mere om i mit indlæg: Har du styr på det digitale sprog?

Er du bevidst om, hvad det betyder, når I ikke taler ret meget sammen eller mødes fysisk? Det amerikanske erhvervsmagasin Forbes har ”Get personal” som en af sine 10 ”Communication Secrets of Great Leaders”.

Hvad betyder tilstedevær, kvalitetstid og personlige samtaler for arbejdsglæde, motivation, holdånd og resultater? For dig, din arbejdsplads og dine omgivelser? Hvordan skaber du balance mellem det digitale og det personlige? Hvordan forener du fagre nye tider og gode gamle dyder?

Jeg tror aldrig, det har været vigtigere. Er du leder, er det min klare anbefaling til dig at designe netop din personlige opskrift. Skal det være en del af dit personlige trænings- og udviklingsforløb?
Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel