7 historier fra pressen

Tips til lidt anderledes viden og historier fra pressen i ind- og udland, som måske kan bringe inspiration til aktuelle diskussioner, udfordringer og muligheder.

BBC: 42-årig premiereminister er brændt ud. Den kvindelige New Zealandske premiereminister trækker sig i fuld åbenhed om, at hun oplever udbrændthed. En detaljeret og usædvanlig artikel med eksperter om, hvor meget der er behov for at sætte fokus på vores mentale sundhed på arbejdspladserne. BBC: Is burnout finally high profile enough for leaders to act.
BBC: Større afstand mellem ledere og medarbejdere Forskere peger på flere årsager til, at “quiet quitting” nu får meget omtale. En af dem er, at der er ”a deepening disconnect between employees and managers”. BBC Worklife: Why quiet quitting is nothing new.
Forfatter: Kommunikation er nøgle til work-life balance Jo mere og jo bedre vi kommunikerer mellem ledere og medarbejdere, jo mere undgår vi udbrændthed, øger engagement og opnår arbejdsglæde.
Engelsk forfatter: Break the silence: Communication key to work-life balance.
DR: Hver femte dansker undgår nyhederne Et stigende antal danskere undgår aktivt at læse nyheder – de føler sig triste over de mange negative nyheder. DR: Bliver du trist af at læse læse nyheder, så er du ikke alene.  
Weekendavisen: Hverken feriedage eller løn er vigtigst for danskerne Når man spørger danskerne, hvad der er vigtigt ved et arbejde, så kommer mening ind på en suveræn førsteplads. Weekendavisen: Dyrebare timer (artiklen kræver abonnement).
LinkedIn: Success in life is all about how you deal with failure. Den afgørende faktor i livet er, hvordan du håndterer modgang og udfordringer. “7 proven ways to develop a growth mindset
DJØF-bladet: Meditation som ledelsesværktøj En topleder ser meditation som et ledelsesværktøj: ”Vi forventer tankevirksomhed i ét uendeligt. Der skal fokus på væredygtighed”. DJØF-bladet: For Martin er meditation et ledelsesværktøj.

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev med viden og inspiration ca. 1 gang om måneden

Tilmeld dig min gratis gruppe på Facebook, InspirationsHub, hvor jeg jævnligt deler viden og gode råd.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel