Har du ideer til “Jagten på det gode arbejdsliv”?

Har du ideer til steder og mennesker, som har noget vigtigt på hjertet, så lad mig da endelig høre.

I oprigtighed så har vi i Danmark gennem tre årtier investeret rigtig mange ressourcer i systemer og indsatser omkring arbejdsmiljø, ledelsesudvikling og uddannelse. Fakta er, at alle pile for menneskers trivsel i arbejdslivet peger den gale vej.

Jagten på det gode arbejdsliv handler om at finde inspiration og viden andre steder, end vi normalt kigger hen.

Min jagt er allerede i fuld gang:

  • Jeg starter i april et projekt over 6 måneder i en offentlig velfærdsinstitution om, hvordan teamsamarbejde og arbejdsglæde kan styrkes med overskriften: ”Hvordan kan vi få det 10% sjovere på jobbet?”
  • Jeg skriver i sommeren 2023 en bog og samler op på det arbejde, jeg har gang i. Jeg har indgået aftaler med flere ledere om interviews og er i gang med at indgå aftaler med flere, herunder også en ungdomsforening.
  • Den 4. marts møder jeg de 10 andre deltagere på en særligt tilrettelagt ekspedition i april til Dharamsala i Nordindien, hjemstavn for Dalai Lama og den tibetanske eksilregering. Jeg vil på ekspeditionen bl.a. dykke ned i yogaens viden.
  • Tidligere har jeg bl.a. været til verdens nok mest spektakulære event for personlig udvikling, Date With Destiny i Florida, med den amerikanske coach Tony Robbins, ligesom jeg har haft 4 podcast samtaler med en topleder i Gallup om deres viden om ledelse og arbejdsliv i Danmark.

Er der noget du gerne vil høre mere om, sig endelig til 😉

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev med viden og inspiration ca. 1 gang om måneden

Tilmeld dig min gratis gruppe på Facebook, InspirationsHub, hvor jeg jævnligt deler viden og gode råd.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel