Jeg søger 3 ledere til interviews til ny bog

I sommeren 2023 skriver jeg en bog med anbefalinger og inspiration til danske arbejdspladser om det gode arbejdsliv fra rejser til danske og udenlandske destinationer. Jeg søger 3 ledere til interviews i maj/juni. Interviewet foregår efter et grydeklart koncept.

Efter samtaler med mange engagerede og dygtige ledere i de senere år er det mit indtryk, at der er stor interesse for nye vitaminer til, hvordan vi skaber det gode arbejdsliv på vores arbejdspladser. Det har fået mig til at starte jagten på det gode arbejdsliv med at søge viden og inspiration i lidt anderledes miljøer i Danmark og udlandet.

I efteråret 2022 havde jeg tæt kontakt til den amerikanske koncern Gallup, og jeg udgav bl.a. en podcast med 5 episoder med samtaler med Gallups topleder for Europa, Mellemøsten og Afrika.

I december 2022 drog jeg til verdens nok mest spektakulære event for personlig udvikling og personligt lederskab hos den amerikanske coach Tony Robbins i december 2022. Rejsen fortsætter i april i Dharamsala ved Himalaya i Nordindien, hjemstavn for Dalai Lama og den tibetanske eksilregering.

Før, under og efter mine internationale rejser inddrager og besøger jeg forskellige danske miljøer og arbejdspladser.

Jeg søger ledere, som har noget på hjerte. Du kan læse mere om jagten på det gode arbejdsliv her:

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev med viden og inspiration ca. 1 gang om måneden

Tilmeld dig min gratis gruppe på Facebook, InspirationsHub, hvor jeg jævnligt deler viden og gode råd.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel