Kære leder: Vær OBS på disse 3 områder

Kommunikationsområdet er oprigtigt talt blevet ret forvirrende i dag. Hvis du som leder har disse 3 typer støtte og kompetencer i og omkring dit virke – på den ene eller anden måde – så tror jeg, at dine muligheder for succes og arbejdsglæde over tid vil vokse betragteligt:

1: Den skarpe tekst

Hold da op hvor har jeg set mange flygtige og fængende korte tekster uden meget indhold, som får megen opmærksomhed.

Hold da op hvor har jeg set mange fantastiske artikler og vigtige dybdegående tekster brugt en enkelt gang eller to af de særligt interesserede, og så er de glemt i strømme af mails og nyheder.

Vi læser mindre, og vi skriver flere korte beskeder. Nogle gange skriver vi faktisk mere med hinanden, end vi taler. Derfor skal du tænke meget mere over, hvad du skriver, når noget er vigtigt for dig.

Din kunst – det er, hvordan du får både det fængende budskab og den grundige substans til at spille sammen i al din kommunikation. Når du kan det, vil du opnå langt større gennemslagskraft.

2: Find vej i den digitale jungle

Hvordan i alverden skal vi agere og kommunikere til hvem og hvordan om alt og alting. Der er så mange kanaler, det er så forvirrende, og så mange byder sig til med forslag og anbefalinger til digitale løsninger. Det hele forandrer sig i morgen, og det koster tilsyneladende en formue af tid og penge. 

Det er ikke spor nemt at prioritere og investere i de rette indsatser indenfor de rammer, ressourcer og realiteter, du og dit team står midt i.  Nogle gange kan du gøre forbavsende meget for lidt. Ved at holde tingene så simple som muligt.

Din kunst – det er, hvordan du sikrer dig den rette støtte til at finde den mest optimale og effektive strategiske løsning for netop dig og din organisation.  

3: Hjælp 24/7

Nej, vi skal selvfølgelig ikke arbejde hele tiden og passe godt på vores work-life balance. Når det er sagt, så kan du forebygge mange ildebrande, hvis du sørger for at kunne trække på den rette støtte, når noget brænder på.

Tempoet i din formidling og præcisionen i dine budskaber bliver vigtigere, jo mere kriser og udfordringer banker på døren. Forskning dokumenterer faktisk, at negative nyheder ”vandrer” 4 gange hurtigere end positive nyheder. På det punkt er vores altid pulserende digitale medier en evig trussel. Mange gange kan meget simple greb hjælpe dig i situationen.

Din kunst – du er, med det ansvar du bærer, bevidst om, at du søger den optimale, hurtige og uvildige støtte til kommunikation i ny og næ – når du har brug for det.

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev med viden og inspiration ca. 1 gang om måneden

Tilmeld dig min gratis gruppe på Facebook, InspirationsHub, hvor jeg jævnligt deler viden og gode råd.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel