10% sjovere – få designet et forløb til din arbejdsplads

Selvfølgelig kan du og jeg få det 10% sjovere på jobbet. Alle måder vi taler, skriver og, agerer med hinanden på er under hurtig og hastig forandring. Forskning og studier dokumenterer, at vi kan styrke samarbejde, arbejdsglæde og resultater, når vi bliver mere bevidste om, hvad det betyder for os hver især for måden, vi kommunikerer, reagerer og agerer med hinanden på i vores daglige arbejdsliv. 

Med afsæt i nyeste internationale viden og globale studier og med inspiration fra førende danske og amerikanske coaching- og udviklingsmiljøer, har jeg udviklet forløb med oplæg og øvelser, der kan passes ind i hverdagen på din arbejdsplads.

Jeg afholder i 2023 et længere forløb på plejehjemmet Margretecenteret. Chefen på plejehjemmet udtaler:

”Søren gennemfører et forløb over et halvt år med workshops og praktiske øvelser for vores medarbejdere om, hvordan vi kommunikerer indbyrdes, hvordan vores hjerne fungerer og reagerer, når noget er svært, og hvad vi alle sammen kan gøre hver især for at styrke vores egen arbejdsglæde, og hvordan det kan smitte af på arbejdspladsen. Forløbet bliver meget vel modtaget, og jeg kan bestemt anbefale forløbet til andre plejehjem”.

Jeg anbefaler og designer forløb, hvor alle medarbejdere involveres aktivt og flere gange over en længere tidsperiode. Jeg kan også komme til enkeltstående seancer med oplæg og øvelser ved fx personaledage – eller til et morgenmøde eller gå-hjem møde. Ærindet er give viden til inspiration, konkrete redskaber og simple leveregler, som I kan gribe fat i – med det samme.

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev med viden og inspiration ca. 1 gang om måneden

Tilmeld dig min gratis gruppe på Facebook, InspirationsHub, hvor jeg jævnligt deler viden og gode råd.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel