Mød mig på Arbejdsmiljørådgivernes konference: 10% sjovere

Den 12. oktober fortæller jeg om “Selvfølgelig kan vi alle sammen få det 10% sjovere på jobbet” på Arbejdsmiljørådgivernes årlige konference i Nyborg den 12. oktober i workshop nr. 116 under temaet “Ledelse af trivsel, præstation og samarbejde”. Målgruppen for workshoppen er ledere, HR og arbejdsmiljøansvarlige.

Workshoppen bliver præsenteret således i det omfattende program for LAB23-konferencen om ledelse, arbejdsliv og bæredygtighed:

“Alle måder vi taler, skriver og agerer med hinanden på er under voldsom forandring. Det er afgørende for samarbejde, arbejdsglæde og bundlinje, hvordan du og dit team kommunikerer i dagligdagen. Med afsæt heri kan vi alle få det 10% bedre på vores arbejdspladser. Oplæg med dokumentation fra international forskning og globale studier. Øvelser med inspiration fra førende danske og amerikanske coaching- og udviklingsmiljøer”.

Læs mere i konferencens program: LAB 23 – ledelse, arbejdsliv og bæredygtighed – se workshop 116.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel