Meddelelse: Booket i 2023 – åben for samarbejder i 2024

Mine møder med ukrainske flygtninge har grundlæggende ændret mit syn på samtaler, indsatser og diskussioner om arbejdslivet i Danmark. De har nu også ændret min kalender og mine prioriteringer. Det bringer mig så uendelig megen mening at hjælpe disse brave mennesker med at finde fodfæste.

Det har fået mig til at takke ja til en større opgave hen over vinter med at hjælpe ukrainske flygtninge i København.

Jeg tager derfor kun i begrænset omfang nye opgaver ind i resten af 2023. Så er du interesseret i en dialog om dette, skal du skynde dig.

Jeg er åben for dialog om samarbejder i 2024 om: Foredrag, coachingforløb, storytelling og 10% sjovere projekter. Læs mere under mine ydelser.

Jeg fortsætter i efteråret mit samarbejde med plejehjemmet Margretecentret i Maribo under overskriften “10% sjovere på jobbet”, og jeg er lige nu i gang med at indgå aftale med et andet plejehjem.

Hvis du er interesseret i at drøfte mulige samarbejdsflader, er du meget velkommen til at kontakte mig. Alt samarbejde starter jo med den gode samtale.

Min bog om jagten på det gode arbejdsliv

Jeg havde en fortryllende sommer i NOR – nordic health house i København NV, hvor jeg skrev 70% af min kommende bog om jagten på det gode arbejdsliv. Jeg levede vitterlig det gode arbejdsliv med rum til ro og fordybelse.

Jeg har valgt at lægge skriveriet fra mig en stund. Mine møder med ukrainere, der så gerne vil slås for blot den mindste bid af vores arbejdsliv og arbejdsmarked i Danmark, har fået mig til at genoverveje dele af manuskriptet. Kontrasterne synes så voldsomme. Der er nogle ting, jeg skal have på plads.

For hvordan kan det egentlig være, at alle kurver for mistrivsel og sundhed i et land som Danmark peger den gale vej? Med al vores velstand og tryghed skulle det så ikke være en smal sag for os at få det 10% bedre med os selv og hinanden på jobbet? Hvad går der dog galt på det danske arbejdsmarked?

Bogen kommer. På rette tid. Den bliver bare bedre af at vente.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel