Faglig rapport bliver til bog

Rettelse. Den her omtalte rapport bliver til en bog, der udkommer senere i 2024. Jeg har tidligere fortalt, at jeg i januar 2024 i en faglig publikation ville samle op på resultater, baggrund og anbefalinger fra forløb med 100 medarbejdere på to plejehjem i 2023. Jeg vælger at gøre noget ekstra ud at samle op på disse, så erfaringerne bedre bliver gjort tilgængelige for andre.

Kontakt mig på tlf. 30104197, sj@lederkommunikation.nu for at høre mere og få tilsendt rapporten.

Forløbene tager afsæt i, hvad vi alle sammen kan gøre hver især for at få det bedre på jobbet og i vores arbejdsliv ved at fokusere på, hvad vi selv har kontrol over, og hvordan vi agerer og kommuniker med os selv, i teamsamarbejdet og overfor vores omgivelser.  

Forløbene er udviklet over 3 år ud fra international forskning, globale studier og anerkendt viden om vores psykologi, hjerner, adfærd, fortællinger og kommunikation.

Forløbene er både relevante i ældresektoren, på andre velfærdsområder og på mange andre arbejdspladser, hvor der er behov for at fremme mental sundhed, forebygge stress og sygefravær samt fastholde og tiltrække medarbejdere.

Jeg tilbyder i 2024 oplæg med små øvelser, workshops, temadage, samtaler og kurser med flere moduler i priser fra 5.000 -150.000 kr.

Få tilbud på et anderledes foredrag og oplæg i 2024 med bl.a. små øvelser, tips og tricks og afstemninger 😉

Tilmeld dig mit gratis nyhedsbrev 1-2 gange månedligt.

Tags

Ingen kommentarer endnu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *