Ny bog om jagten på dit gode arbejdsliv

Det har været en drøm, et livsprojekt, for mig. At udgive min bog om jagten på dit gode arbejdsliv til dig og din arbejdsplads. I dag kører jeg hjem til Danmark fra et længere skrive- og yoga retreat i Italien. Manuskriptet er klar. Bogen er på trapperne. 

Titlen på bogen holder jeg hemmelig – den er jeg bare så glad for. Den dukkede pludselig op i Imperia i det tidlige liguriske forår mellem bølgebrus, vind, sol og skyer.

Vær blandt de første til at høre mere. Tilmeld dig mit nyhedsbrev – måske kommer der også et godt tilbud til dig der, og kun der, når bogen udkommer: Tilmeld dig nyhedsbrev

Punktum blev sat under et ganske særligt yoga retreat i bjergene bag Imperia ved Casa Gaia Ma. Jeg har aldrig før taget så langt et break fra hamsterhjul og hverdag – for at finde ro og for at leve drømme ud. Det kan jeg kun anbefale på det varmeste.

Bogen er resultatet af min jagt på det gode arbejdsliv – fra Tony’s Studio på Electronic Ways i Florida til Dalai Lamas tempel ved Himalaya – og indeholder masser af viden og håndgribelige redskaber. Bogen hviler på et omfattende fagligt fundament og er solidt dokumenteret i praksis – også i mit personlige liv.

Det får du først mere at vide om i august, når bogen er klar til udgivelse. Er du nysgerrig, vil jeg gerne løfte lidt af sløret over en kop kaffe eller ved et online møde. Kontakt mig via tlf. 30104197 eller sj@lederkommunikation.nu.

Mit website, og det jeg tilbyder at samarbejde om, er blevet opdateret, slanket og skærpet. Det fortæller jeg da også gerne lidt om.

.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel