Hvem er jeg?
Søren jensen

Ledelsescoach og kommunikationsekspert

Med baggrund som leder og kommunikationsekspert gennem 25 år og som mastercoach har jeg over tre år udviklet helt nye forløb og værktøjer for engagerede mennesker, ledere og teams, der tror på, at dialog, relationer og kommunikation er afgørende for arbejdsglæde, engagement og resultater. 

Forløbene er baseret på nyeste internationale viden og globale studier og udviklet med inspiration i førende danske og amerikanske coaching- og udviklingsmiljøer. 

De er en unik kombination af kompetenceudvikling direkte ind i din praksis i hverdagen og konkret hjælp til dine allervigtigste udfordringer og visioner. 

Selvfølgelig har du som leder i dag brug for støtte til kommunikation i en foranderlig digital tidsalder, ligesom du sikkert bliver tilbudt hjælp til IT, jura, HR og økonomi.

Jeg er uddannet i ledelse via Beskæftigelsesministeriets og Finansministeriets programmer for ledelsesudvikling samt i redaktionel ledelse via Den Journalistiske Efteruddannelse.

Jeg er mastercoach fra Sofia Mannings Hus og har i årrække været mentor i DJØF. Jeg videreuddanner mig gennem aktiviteter i indercirklen i verdens førende amerikanske coachingmiljø. 

Min akademiske baggrund er sammensat af en tværfaglig kandidatuddannelse indenfor kommunikation, journalistik og miljø fra universiteterne i København og Roskilde samt Danmarks Journalisthøjskole.  • Jeg har arbejdet som redaktør for magasinet MiljøDanmark og som pressekonsulent i Miljøministeriet, herunder på det internationale område og i ministersekretariatet.
  • Jeg har udviklet det prisnominerede fagmagasin “Velfærd i Virkeligheden” om pædagogik og læring for Professionshøjskolen UCC.
  • Jeg har været chef i Videncenter for Arbejdsmiljø og etableret en flere gange prisbelønnet portal, nationale kampagner om bl.a. stress og trivsel samt fundamentet for et rejsehold til offentlige arbejdspladser.
  • Jeg har arbejdet som kommunikationschef i flere forsknings- og uddannelsesinstitutioner med ansvar for vidensformidling, rekruttering og marketing, digitale projekter og national interessevaretagelse.
  • Jeg samarbejder med bl.a. arbejdsmiljøkonsulenter og floatingmiljøer om at formidle viden og redskaber om det gode arbejdsliv og forebyggelse af stress.
  • Jeg er skribent og podcaster på bl.a. det digitale nyhedssite Point Of View International og har skrevet bogen ”TÆND – det digitale Danmark og ungdommens stemme”.
  • Jeg har været journalist på lokal-tv.

Lad os tage en kop kaffe og snakke om dine behov

Jeg vil altid gerne mødes til en gratis forsamtale, hvor vi kan tage en snak om, hvad der skal til for at du kan blive en bedre leder og nå dine mål – og vi kan også tage kaffen virtuelt, hvis det passer dig bedre.