Hvem er jeg?
Søren jensen

Personlig coach 

Skribent

Jeg forfølger en drøm og orkestrerer nu min samlede baggrund i min nye virksomhed Lederkommunikation.nu. 

Med mine kompetencer som kommunikationschef, som ledelsescoach og som skribent har jeg over 1½ år udviklet helt nye og anderledes værktøjer og træningsforløb for ledere.

Det er kompetenceudvikling direkte ind i praksis i hverdagen. Det er unikt. Det er anderledes. Det virker. Og jeg ved fra mine 25 år på direktionsgange, at der er brug for det.  

Selvfølgelig har ledere i dag brug for støtte til kommunikation i en foranderlig digital tidsalder, ligesom ledere har brug for støtte til IT, jura, HR og økonomi.

Jeg er uddannet i ledelse via Beskæftigelsesministeriets og Finansministeriets programmer for ledelsesudvikling samt i redaktionel ledelse via Den Journalistiske Efteruddannelse. Jeg er mastercoach fra Sofia Mannings Hus og har i årrække været mentor i DJØF.

Min akademiske baggrund er sammensat af en tværfaglig kandidatuddannelse indenfor kommunikation, journalistik og miljø fra universiteterne i København og Roskilde samt Danmarks Journalisthøjskole.  • Jeg er personlig coach og skribent for mennesker, arbejdspladser og virksomheder.
  • Jeg har arbejdet som redaktør for magasinet MiljøDanmark og som konsulent i Miljøministeriet, herunder på det internationale område og i ministersekretariatet.
  • Jeg har udviklet det prisnominerede magasin “Velfærd i Virkeligheden” om pædagogik og læring for Professionshøjskolen UCC.
  • Jeg har været chef i Videncenter for Arbejdsmiljø og etableret en flere gange prisbelønnet portal, nationale kampagner om bl.a. stress og trivsel samt et rejsehold til offentlige arbejdspladser.
  • Jeg har arbejdet som kommunikationschef i flere forsknings- og uddannelsesinstitutioner med ansvar for vidensformidling, rekruttering og marketing, digitale projekter og national interessevaretagelse.
  • Jeg samarbejder med arbejdsmiljøkonsulenter og Copenhagen Float om at formidle viden og redskaber om det gode arbejdsliv og forebyggelse af stress.
  • Jeg er skribent på bl.a. det digitale nyhedssite Point Of View International og har skrevet bogen ”TÆND – det digitale Danmark og ungdommens stemme”.
  • Jeg har været journalist på lokal-tv.

Lad os tage en kop kaffe og snakke om dine behov

Jeg vil altid gerne mødes til en gratis forsamtale, hvor vi kan tage en snak om, hvad der skal til for at du kan blive en bedre leder og nå dine mål – og vi kan også tage kaffen virtuelt, hvis det passer dig bedre.