PERSONLIG COACHING

Hvordan kommer du videre med dit arbejdsliv? 

Er du groet lidt fast i jobbet eller stødt på uventede forhindringer, og er du begyndt at tænke over, hvad du egentlig vil med dit arbejdsliv?

Det sker for os alle. Med min mangeårige erfaring som leder, som mentor og som mastercoach tilbyder jeg at hjælpe dig videre.

Det er besynderligt, at vi taler så meget om at passe på vores fysiske helbred, tabe os i vægt, motionere og spise sundt, mens det er knap så anerkendt at tale om, at vi også skal pleje vores mentale sundhed.

Den digitale udvikling og globale forandringer påvirker vores liv og arbejdsliv, og drømmen om det perfekte liv bliver presset i balancerne mellem arbejdsliv og privatliv, ønsket om at leve vores liv fuldt ud og gøre karriere.

Det er ret anerkendt, at elitesportsudøvere og topledere anvender coaches. Hvorfor skulle det ikke være noget for alle os andre dødelige, der gerne vil opnå arbejdsglæde og har drømme for vores arbejdsliv?

Jeg tilbyder både coaching som led i mine ydelser til arbejdspladser, til engagerede medarbejdere og til ledere, og tilbyder coaching til private på særligt favorable vilkår.  

Plej din mentale sundhed

Min erfaring siger, at alt for mange arbejdspladser rammes af problemer med det psykiske arbejdsmiljø. Det har stor betydning for din personlige succes, at du prioriterer din egen personlige udvikling, dine værdier og plejer din egen mentale sundhed i et tit alt for travlt liv. Forskning viser, at tidspres er den væsentligste årsag til stress.

Jeg har fra mit samlede virke indgående viden om f.eks. stressforebyggelse og mindfulness og kender til mange forskellige værktøjer. Jeg viser gerne veje, der passer til dig og dine behov og inddrager mulighederne i mine træningsforløb, hvor det giver mening.

Jeg har etableret samarbejde med Copenhagen Float, og jeg har bl.a. udviklet et Mindfulness Light forløb for ledere sammen med en konsulent i arbejdsmiljø. Som led i min coaching og mine forløb giver jeg små tips og tricks. Jeg har et stort kendskab til forskellige aktører, der har viden og værktøjer om mental pleje. Jeg er sikker på, jeg kan finde noget, der passer til dig og dit temperament.