Tekster og strategier

Den skarpe tekst

Jeg tilbyder hjælp på højt fagligt og journalistisk niveau til dine allervæsentligste budskaber. Til din flaskepost.

Bag hviler et fundament af mening og substans, hvorfra al anden kommunikation kan bygges op. Troværdighed, værdighed og ærlighed er ikke til diskussion. Jeg tror på drømme og visioner. Faglig substans er en selvfølge.

Jeg tilbyder ikke hjælp til flygtig overflade. 


Den effektive strategi

Det er nærmest umuligt at finde vej i den digitale jungle. Hvordan i alverden skal vi agere og kommunikere til hvem og hvordan om alt og alting. Der er så mange kanaler, det er så forvirrende, og så mange byder sig til med forslag og anbefalinger. Det hele forandrer sig i morgen, og det koster tilsyneladende en formue af tid og penge. 

Det er ikke spor nemt at prioritere og investere i de rette indsatser indenfor de rammer, ressourcer og realiteter, du og dit team står midt i. Og du kan nogle gange gøre meget for lidt. 

Jeg har prøvet alt i kommunikationsbranchen. Jeg bistår gerne dig med at finde den proces, der gør, at du kan finde de helt optimale, mest effektive og mest engagerende og kreative løsninger. 

Jeg fixer ikke tingene for dig. Med mere end to årtiers erfaring som leder og et indgående kendskab til branchen og alle typer muligheder og udfordringer, så vil jeg gerne gøre mit bedste for at vise dig vej ud fra, hvad jeg nu kan. 

Jeg sælger ikke varm luft. 

Hjælp 24/7

Vi kan lave en aftale om, at jeg springer til, når der er akut behov. Når krisen banker på døren, eller du bare må og skal have hurtig og kvalificeret hjælp til dit indlæg, dine udtalelser eller din præsentation.

Bliver du nysgerrig på, hvad jeg mener her, så kontakt mig. Det er meget lettere at tale tillidsfuldt om i en telefon.