Tekster og strategier

Den skarpe tekst

Jeg tilbyder hjælp på højt fagligt og journalistisk niveau til alle typer tekster.

Bag al kommunikation hviler et fundament af mening og substans. Der er brug for solide og skarpe tekster, hvorfra al anden kommunikation kan bygges op. 

Jeg tror på, at troværdighed og ærlighed betaler sig, og jeg sørger for at tydeliggøre visioner og budskaber. Faglig substans og detaljer er der naturligvis styr på, ligesom jeg skriver i et levende sprog, der er nemt at forstå, også når stoffet er kompliceret.

Den effektive strategi

Det er svært at finde vej i den digitale jungle, og det kræver overblik at finde den pragmatiske og effektive strategi til at komme ud over rampen med budskaberne.

Jeg har udviklet kampagner, hjemmesider, magasiner, rekrutteret medarbejdere, været ansvarlig for udbud og valg af leverandører samt opbygget digitale kommunikationsafdelinger.

Kort sagt: Med 25 års erfaring som kommunikationschef kender jeg branchen ud og ind og ved, hvad der skal til for at designe løsninger, der passer til dine mål, rammer og ressourcer.

Hjælp 24/7

Vi kan lave en aftale om, at jeg springer til, når der er akut behov. Når krisen banker på døren, eller du bare må og skal have hurtig og kvalificeret hjælp til dit indlæg, dine udtalelser eller din præsentation.

Bliver du nysgerrig på, hvad jeg mener her, så kontakt mig. Det er meget lettere at tale tillidsfuldt om i en telefon.