Anderledes og involverende “foredrag”

“Øjenåbner. Meget lærerigt. Redskaber vi kan bruge i dagligdagen. Sjovt og anderledes. Gode snakke om vores arbejdsmiljø”. Det er nogle af de ord, jeg har fået efter mine oplæg i coachende forløb for mere end 100 medarbejdere i 2023.

Jeg er ikke meget for at anvende ordet “foredrag”, men er jo det, som ofte bliver efterspurgt. Jeg tilbyder meget mere end et foredrag – og til mere favorable priser end mange kendte foredragsholdere. jeg vil også insistere på at sætte mig godt ind i netop dine behov og din arbejdsplads.

Når min bog udkommer i oktober 2024, vil jeg beskrive mit foredrag lidt mere her. Kan du være interesseret i at indgå en aftale, løfter jeg gerne sløret for dig. Du er velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

Lidt mere om hvad medarbejdere har sagt:

Det hele var spændende, det hele giver mening for mig. God inspiration til det daglige arbejde.”

“Meget lærerigt omkring det sociale og omkring vores følelser. Søren var en god fortæller.”

Dagen satte tanker i gang om min fremtræden i forhold til at håndtere konflikter.”

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel