Det siger 5 ledere om personlige træningsforløb

Jeg holder min dør åben for personlige træningsforløb for ledere i at kommunikere bedre. Det gør jeg, fordi jeg i mit mangeårige virke som kommunikationschef har oplevet, hvor mange ledere der har så meget at vinde – så relativt let.

I Danmark anses det at kommunikere ofte som noget ledere bare skal og kan. Det er helt normalt at kunne få støtte til IT, HR, jura og økonomi – men ikke til sin personlige kommunikation.

Mange topledere og politikere får medietræning og har kommunikationsrådgivere omkring sig. Men mange, mange ledere med stort ansvar og mellemledere med mange medarbejdere – de har typisk slet ikke den samme støtte at trække på. Det er ofte netop de ledere, som sidder lige midt i krydsilden med medarbejdere, brugere, borgere og kunder i butikken.

Hvis du har lyst til at høre mere, så kontakt mig og lad os tage en snak om, hvordan vi kan designe et forløb til netop dig,

Det siger 5 ledere

“Jeg får små, men meget vigtige greb og vinkler, som giver stor effekt i forhold til at genere følgeskab, udviklingsfokus og motivation i medarbejdergruppen” (afdelingsleder, kommune).

“De små øvelser om hvordan andre mennesker tænker i forskellige situationer åbnede flere perspektiver for mig. Jeg  tænker mere over, hvordan jeg kan gøre mere for holdet af medarbejdere og for fællesskabet” (leder, privat virksomhed).

Øvelser, coaching og gode råd har fået mig til at tænke kommunikation ind i alle sammenhænge og overveje nye kommunikationsmåder og kommunikationskanaler” (rektor, uddannelsesinstitution).

“Der har været fokus på, hvordan vi kan styrke vores indsatser ud fra netop vores virkelighed. Vi har haft meget udbytterige samtaler undervejs og fået udfordret vores måde at tænke og arbejde på” (direktør, uddannelsesinstitution).

“Jeg fik en øvelse, hvor jeg skulle spørge og lytte til medarbejdere og samarbejdspartnere på en simpel, men ret anderledes måde, end jeg er vant til. Det overraskede mig, at øvelsen førte til flere nye forslag og kommentarer, som har givet projektet ny energi” (leder, kommune).

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel