Personligt ramt af ildebrand – min bog om jagten på det gode arbejdsliv er sat på standby og skifter nu kurs

Den 15. oktober flyttede jeg glad ind i nyt hjem med soveværelse og altan mod sø og skov. Få dage efter udbrød der brand i ejendommen. Min lejlighed er lige under hovedbranden og ramt af omfattende vand- og røgskader. Jeg har fået at vide, at jeg skal forvente at miste de fleste af mine ejendele. Det var – og er – naturligvis en ganske traumatisk oplevelse, som det tager tid at komme mig over.

Der stod jeg i gammelt arbejdstøj og så på – jeg var ved at gøre rent i min gamle bolig og havde lige fået flyttet alle mine ting ind i den nye lejlighed, da jeg blev ringet op af boligselskabet for at høre, om jeg var ok. Mine skønne børn hjalp mig heldigvis med at få købt lidt tøj, tandbørste og så videre på vej til indlogering på hotel.

Netop genhuset midlertidigt i lejlighed ved Nørreport i København over vinter er jeg nu så sagte ”ved at rejse mig” – og kigger igen fremad.

Jeg har tidligere omtalt mit arbejde med bogen om jagten på det gode arbejdsliv en del steder – også på mit website her. Herunder om mine studierejser til eksil-Tibet og til verdens formentlig mest spektakulære event for personlig udvikling i Florida.

Ildebranden har – sammen med mine mange møder med ukrainske flygtninge det sidste 1½ år – fået mig til at ændre mit syn grundlæggende på det bogmanuskript, som jeg – om end ufærdigt – var rigtig godt i gang med og håbede at gøre færdigt i 2023.

Jeg sadler om. Jeg ser et anderledes og meget mere personligt manuskript foran mig. Ikke en bog der “bare” skal markedsføre min virksomhed. Jeg vil se bagud på mit arbejdsliv og min karriere, på mit liv som iværksætter i 50’erne og på mine rejser i coaching uddannelser og miljøer omkring personlig udvikling i ind- og udland siden 2019.

Jeg vil selvfølgelig inddrage mine studierejser med fokus på “Lad os tage det bedste fra Vesten og Østen og lære af det værste”, ligesom jeg vil inddrage mine erfaringer fra min udvikling af Lederkommunikation.nu og herunder mine besøg og samtaler med mennesker og arbejdspladser over der ganske land. Fra Maribo til Thy.

Jeg vil også inddrage mit arbejdsliv i dag. Min nye tilværelse på arbejdsmarkedet er lige begyndt. I Danmark kalder man mig jo en senior. Alle siger, der er brug for os. Vi kan nok godt blive enige om at diskutere, om præsidenter i USA virkelig skal være 80 år gamle. At amerikanerne har en anden holdning til, hvad seniorer er for en størrelse, det kan vi dog måske godt lære lidt af i Danmark. Tror du ikke?

Jeg vil se fremad. Mit ærinde er i al ydmyghed i min bog at søge at viderebringe mine erfaringer, min viden og min beskedne inspiration og gode råd til de, som måtte være interesserede.

Jeg sætter mig en ny deadline. Om hjerte, hjerne og helbred vil – og flere ulykker ikke støder til 🙄 – hvorfor så ikke lade bogen udkomme på min 60 års dag den 16. oktober 2024? Så er jeg vel senior for alvor. Vi får se. En dag ad gangen.

Hvis du vil følge med, når der er nyt i 2024, så tilmeld dig mit gratis nyhedsbrev, der normalt bliver udsendt en gang om måneden. Du kan tilmelde dig her: https://mailchi.mp/86d91a00eef7/lederkommunikation

Hvem kender dagen i morgen. Hav en dejlig dag derude – og pas godt på jer selv.

Kærligst

Søren

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel