Nyt og anderledes foredrag til netop din arbejdsplads

Jeg oplever mine “foredrag” – som er en blanding af oplæg med involverende øvelser, tips og tricks, leveregler, videoklip og afstemninger – så vel modtaget, at jeg næsten ikke forstår det.

Kontakt mig på tlf. 30104197, sj@lederkommunikation.nu og lad os tale om, hvad der passer til netop dig, din situation og din arbejdsplads

Udpluk af udtalelser fra medarbejdere:

God inspiration til det daglige arbejde, at vi har en historie, som vi bringer med, og at vi selv kan vælge vores fortællinger. Det hele var spændende, det hele giver mening for mig.

Meget lærerigt omkring det sociale og omkring vores følelser, Søren var en god fortæller og gjorde det hele meget spændende. Det var sjovt og anderledes. Gode snakke om vores arbejdsmiljø. Jeg tager med videre, hvor vigtigt det er at blive mere bevidst om, hvordan vi kan flytte vores fokus

Jeg fik stort udbytte af gruppearbejdet, hvor kollegerne fortalte om positive oplevelser på arbejdet. Dagen satte tanker i gang om min fremtræden i forhold til at håndtere konflikter. Jeg blev mere bevidst om, hvor lidt der skal til for at ændre på et forløb. Jeg vil tænke mere over at stoppe op, når jeg er i tvivl om, hvad der foregår.

Læs mere mere om “10% sjovere på jobbet” – foredrag, oplæg, workshops og forløb på arbejdspladser

Tilmeld dig mit gratis nyhedsbrev 1-2 gange månedligt.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel