Bog på vej – radiotavs en tid – inviter mig da gerne til kaffe

Den 19. oktober 2023 mistede jeg alt, hvad jeg ejer i en ildebrand. Jeg forsvandt i et mørkt, mørkt hul i to måneder. Jeg er ikke meget for at tale om det.

Efter turbulente år med fyring, skilsmisse, konkurs under Corona og alvorlig sygdom og død i familien havde jeg ellers fundet min vej. Jeg kan desværre ikke forklare det. Men måske var ildebranden, det bedste der er sket mig.

Control Alt Delete. RETSTART.

Jeg har nu fundet den rette samarbejdspart til min bog om jagten på det gode arbejdsliv. Min daglige yoga praksis i NOR/nordic health house i København NV – og mødet med de mest vidunderlige mennesker og undervisere der – har bragt mig tilbage til livet. Et skrive- og yoga retreat Italien venter forude.

Jeg binder nu den røde tråd fra min rejse til verdens nok mest spektakulære event for personlig udvikling i Florida, USA til samtaler med munke, nonner og Dalai Lamas rådgivere i eksil-Tibet ved Himalayabjergene i Indien og videre hjem til to plejehjem i Maribo og Roskilde og mine coachende forløb for 100 SOSU-medarbejdere.

Det har været en helt og aldeles exceptionel rejse. Jeg vil være radiotavs en tid. Inviterer du mig på kaffe, fortæller jeg dig da gerne, hvad der er på vej.

Mit næste nyhedsbrev kommer – når der er nyt – tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Søren, sj@lederkommunikation.nu, tlf. 30104197

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel