“We recommend Danish Leaders to get some coaching in how to communicate into their team, so they can better engage people”

15 years ago, when I gave that recommendation to American Leaders, they said: “All right, good idea, let us try that. When I said the same to European Leaders, the reaction was typically: “But why? What is wrong? What did I do wrong? Just the idea of coaching it self was not much appreciated”.

Ordene kommer fra Gallups CEO for Europa, Afrika og Mellemøsten, Pa Sinyan, med afsæt i 30 års forskning og studier og med to nobelprismodtagere i deres forskningsteam. Gallup peger på coaching og kommunikation som afgørende værktøjer for ledere anno 2023.

Når jeg i Podcasten om “Worklife and Leadership in Denmark”, spørger Pa Sinyan, hvad der vil ske, hvis vi i Danmark med brug af værktøjerne kan rykke bare 10% på danske medarbejderes engagement på arbejdspladserne, er hans svar”:

“60% of the danish employees do not feel, that someone encourage their personal development. And a similar number does not feel, that they have the opportunity to learn and grow. So, Søren, I am fully with you. In a country like Denmark, there is such a huge potential”.  

Pa Sinyan fortæller også, at kun 1 ud af 2 danske medarbejdere ved, hvad der forventes af dem i deres daglige arbejdsliv.

Når du læser tallene her, taler de i grunden for sig selv. Selvfølgelig kan danske arbejdspladser og ledere da gennem tydeligere kommunikation og anvendelse af professionel coaching:

  • Få 10% flere medarbejdere til at vide, hvad der forventes af dem.
  • Få 10% flere medarbejdere til at opleve, at deres arbejdsplads bakker op bag deres personlige udvikling.

Tror du ikke også det? Gallups forskning og studier er en del af belægget for mit arbejde og mine projekter under overskriften “Selvfølgelig kan vi alle sammen få det 10% sjovere på jobbet“.

Lyt til samtalerne i Podcasten om “Worklife and Leadership in Denmark“. Episode 5 i Podcasten er et dansk sammendrag på 15 minutter.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel