PODCAST: Danske ledere er blandt de dårligste i verden til at inspirere og engagere sine medarbejdere

Det står skidt til med dansk ledelse ifølge 30 års forskning og studier af Gallup – der har to nobelpris vindere i deres forskningsteam: 

  • Kun 1 ud af 2 medarbejdere i Danmark ved, hvad der bliver forventet af dem hver dag.
  • 60% af medarbejderne i Danmark føler ikke, der er nogen, som engagerer sig i deres udvikling. 
  • Et tilsvarende antal føler ikke, at de har muligheden for at lære og vokse. 

Samtidig viser talrige undersøgelser, at danske medarbejdere er ”among the most happy in the world”. Hvordan hænger det dog sammen, og hvad for et utroligt potentiale rummer vi egentlig i Danmark – og i andre europæiske lande – hvis vi kan øge antallet af engagerede medarbejdere med bare 10% og reducere antallet af aktivt uengagerede medarbejdere med 5%. Ja – Europa kan da konkurrere med Silicon Valley i Californien.

Det er nogle af mange opsigtsvækkende facts og budskaber, som Gallups managing partner of Europe, Middle East and Africa, Pa Sinyan, præsenterer og diskuterer i min nye podcast om ”Worklife and leadership in Denmark”:

Jeg har i to år i Lederkommunikation.nu forsøgt at gøre danske ledere og danske medier opmærksomme på Gallups forskning, viden og anbefalinger.

Jeg har som et eksperiment også åbnet en InspirationsHub på Facebook. Jeg har besluttet mig for at dedikere mit liv til at gøre alt, hvad jeg kan for, at vi i Danmark åbner øjnene og kigger ud over vores egne grænser. Der er så meget, vi kan lære af verden omkring os.

Budskaberne fra Pa Sinyan – de burde vække opsigt i Danmark. Det håber jeg, at min podcast kan bidrage til. Du skal kun investere 1½ time af din tid på at høre den samlede podcast.

Har du tid til at lade være?

😉

Søren

Hør podcast via min hjemmeside eller via gængse podcast kanaler som fx Spotify

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få besked, når jeg udgiver nye podcasts

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel