Dine fortællinger er din MASTER KEY

Faglighederne i coaching og kommunikation smelter sammen. Sikke perspektiver det har, at den allernyeste forskning om coaching bevæger sig mod det forskerne kalder for en ”narrativ-samskabende teori og praksis”. Det betyder, at du som leder sidder med intet mindre end en MASTER KEY i dit nøglebundt: Dine fortællinger.

De historier vi fortæller til os selv, til vores kollegaer og til vores omgivelser, på arbejdspladserne og til vores kunder og brugere – de afgør mere end nogensinde, hvordan vi lykkes med at skabe udvikling, forandring og resultater og med at håndtere udfordringer, pres og stress.

Der er solidt belæg for fortællingernes betydning i i professionel coaching i arbejdslivet og på vores arbejdspladser i bl.a. bogen ”Tredje generations coaching”, der er skrevet af Reinhard Stelter, ph.d. i psykologi og professor i sports- og coachingpsykologi på Københavns Universitet.

Bogen indgår i pensum i det nye modul “Coaching og kommunikation med fokus på velfærdsområdet” på Den Offentlige Lederuddannelse (DOL). Modulet bliver udbudt fra efteråret 2023.

Læs også: Topleder i Gallup: Coaching og kommunikation er dine to vigtigste værktøjer

– Tilmeld dig gratis nyhedsbrev med viden og inspiration, 1-2 gange om måneden
– Tilmeld dig min gratis gruppe på Facebook, InspirationsHub, hvor jeg jævnligt deler viden og gode råd.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel