Nyt modul på den offentlige lederuddannelse (DOL) – coaching og kommunikation med fokus på velfærdsområdet

På 7 dage bliver du selvfølgelig ikke ekspert i hverken at coache eller kommunikere. Men jeg er ambitiøs. Når jeg har sagt ja til at undervise på det nye valgfag på Den Offentlige Diplomuddannelse (DOL) i coaching og kommunikation med fokus på velfærdsområdet, så er det, fordi jeg tror på, at jeg kan forene den allernyeste og vigtigste teori med praksis derude i velfærdens virkelighed.

Det betyder, at det er mit mål, at du på modulet får konkrete handlingsplaner med hjem om:

  1. Hvad du kan gøre anderledes, nyt eller bedre lige nu i din praksis.
  2. Hvad du gerne vil ruste dig til og blive endnu skarpere til fremad.

Med min baggrund synes jeg, at det er usandsynligt spændende, at den allernyeste forskning om coaching bevæger sig mod det forskerne kalder en ”narrativ-samskabende teori og praksis” – jeg foreslår her, du læser disse ord som “at skabe fortællinger i fællesskab”.

For det betyder jo, at selve coaching faget nærmer sig noget af den faglighed, der ligger i selve kommunikationsfaget. Og det flugter perfekt med alt, hvad jeg har udviklet omkring Lederkommunikation.nu. Vi kan da i den grad blive mere opmærksomme på de historier vi fortæller til os selv, til vores kollegaer, på vores arbejdspladser og til vores kunder og brugere.

Blandt pensum til valgfaget finder du bogen ”Tredje generations coaching” af Reinhard Stelter, der er ph.d. i psykologi og professor i sports- og coachingpsykologi på Københavns Universitet.

Tilmeld dig hos Center for Diplomledelse

Læs meget mere i informationsark:

Læs også:

Tilmeld dig gratis nyhedsbrev med viden og inspiration, 1-2 gange om måneden

Tilmeld dig min gratis gruppe på Facebook, InspirationsHub, hvor jeg jævnligt deler viden og gode råd.

Tags

Det er ikke muligt at kommentere på denne artikel